Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sziklaház az Égei-tenger felett

Casa Brutale a neve annak a koncept épületnek, ami az Égei-tenger egyik sziklájára épülhet, és valami döbbenetesen szép, letisztult és csodálatos. Mi legalábbis odavagyunk érte.

Így néz ki Johnny Depp eladó háza

A Casa Brutale egy őrületes koncepciója annak, hogyan építsünk életteret egy sziklára, fantasztikus lépcső-ötletekkel, medencével, hatalmas ablakokkal és tükrökkel és még számos minimalista ötlettel. Azonnal költöznénk, ha lehetne.

Tovább

Így néz ki Johnny Depp eladó háza

Tim Burton kedvenc színésze, a Karib-tenger kalózai sztárja eladja erősen személyesre tervezett dél-francia otthonát, ami tulajdonképpen több mint egy ház, olyan, mint egy kis falu.

Egy ház, ami csupa kocka

A St. Tropez melletti birtokot a sztár 16,5 millió fontért árulja. Bárki is vásárolja majd meg ezt a Le Plan-de-la-Tour-ban található kis rezidenciát, az nem csak egy tucat épületet szerez majd meg, amelyet a színész bohém ízlésvilága szerint restauráltak és dekoráltak, hanem minden bútort és művészeti tárgyat is megkap, beleértve Johnny Depp személyes tárgyait, például az ott tartott könyveit is.

Tovább

Egy ház, ami csupa kocka

Messziről a Cadaval & Solà-Morales által tervezett Napraforgó Ház úgy néz ki, mint egy halom, véletlenszerűen egymásra helyezett játékkocka, tiszta, fehér falakkal és ablakokkal.

A ház egyedi tervezésű szegmensei és a belső terei kialakításánál eldődleges szempont volt, hogy meghitt, intim zugokat hozzanak létre a csodálatos és lenyűgöző panoráma befogadására.

A Sunflower House igazi design csemege.

Tovább
123
»

HTML