Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Családi házikó, ami egy sziklán áll

A Christopher Simmonds Architects Inc. tervezett egy házat, ami egy szikla szélén "lóg", csodálatos kilátással egy tóra. A kanadai Val des Montsban található kétemeletes épület a természetbe olvadva nyújt otthont lakóinak.

Tökéletes panoráma ház Chilében

A nappali hatalmas ablakai, a fehér tölggyel fedett falak, minden abban segít, hogy az ember még inkább érezze a természet közelségét, a házon belül is. Csodálatos anyagok, nagy, szellős, világos terek, ebbe a házba bárki szívesen beköltözne!

Tovább

Tökéletes panoráma ház Chilében

Ezt a házat a Panorama Arquitectos építette Matanazában egy szikla tetejére. A kétemeletes épület egy 9x9 méteres négyzetbe lett beleálmodva, a belsejében pedig 45 fokos szögben el lett forgatva, amitől még nagyobbak és nyitottabbak lettek a terei.

Bekukkantana Sarah Jessica Parker 18,5 milliós otthonába?

A ház elrendezése egyszerű: az első emeleten egy nappali, egy étkező, egy konyha és egy kis háló terület található, valamint a lépcső, ami a másodikra vezet. A fenti teraszt úgy építették, hogy kicsit el legyen zárva, így lehetővé tették, hogy akkor is klassz legyen időt tölteni ott, ha nagy a szél vagy kicsit melegebb az idő. Fent a teraszon kívül egy szoba és egy fürdő található még. A ház úgy lett tervezve, hogy három irányba is legyen kilátás: a szigetre, a tengerre és az erdőre, ami az ócecánnal szemben van.

Tovább

Bekukkantana Sarah Jessica Parker 18,5 milliós otthonába?

A Szex és New York sorozat főhősét alakító Sarah jessica Parker a napokban adta el New York-i otthonát potom 18 és fél millió dollárért. Nézze meg a fotókat, mert egyszerűen csodás ez a lakás!

Szauna a tengerparton

A Greenwich Village-i ház 5 emeletes, hat hálószobás és egy csodálatos gardrób is van benne - ami nem meglepő, ismerve a színésznő divat iránti szenvedélyét.

Tovább

Szauna a tengerparton

A Scarcity and Creativity Studio diákjai az Oslói Építészmérnöki és Design iskolából egy csodálatos tengerparti szaunát terveztek és építettek meg az Északi-tenger szikláira. A 'The Bands' névre keresztelt szauna egy norvégiai elhagyatott horgászfalucskában, Kleivanban található.

Egy holland ház és iroda, amit imádni fog!

A designterv és az kész épület egy újfajta törekvés része, amelynek lényege, hogy az 1900-as évek korhű építkezését próbálják modernizálni: horgászházakat, csukamájolaj-gyártó és csukamájolaj sózó épületeket gondolnak újra. A szauna fából készült, fatüzelésű kályha van benne és egy fantasztikus süllyesztett pezsgőfürdős terasszal rendelkezik, amelyről csodálatos kilátás nyílik a norvég tájra.

Tovább

Egy holland ház és iroda, amit imádni fog!

Jetty és Maarten Min a bergeni Min2 iroda tervezői megépítették saját házukat és stúdiójukat Észak-Hollandiában, ami egy csodálatos épület lett. A három emeletes Dűne ház úgy készült el, hogy tökéletesen illeszkedjen az őt körülvevő környezetbe.

Sziklaház az Égei-tenger felett

A hagyományos manzárd tetős házakat konbinálja egy modern csavarral a két építész. Belül stúdió terek találhatók a földszinten, a következő két emeleten pedig az élettérhez szükséges területek, a nappali, konyha, fürdő és miegymás. Ki ne akarna egy ilyen jól összerakott otthont és irodát?

Tovább

HTML